Paller til transport

Der findes et utal af forskellige slags paller – om det er de her EUR paller, DS½ paller, engangspaller, pallerammer, brugte paller eller plastpaller – alt afhængig af hvad det er der skal transporteres. Det kan være svært at vide hvad der er bedst egnet til ens egen virksomhed, skal det være træ eller plast, nye eller brugte – vi gjorde det at vi gik på nettet og fandt en hjemmeside der forhandlede Tipa træemballage, og kontaktede dem for at høre hvad deres erfaring var med paller og så vores produktion.
Det var virkelig dygtige mennesker der sad i den anden ende af telefonen, og der var jo ikke kun en eneste løsning på vores emballage til vores produktion, men vi fik at vide hvilke produkter der var egnede, hvad de forskellige ting kostede, hvad de mente var det mest hensigtsmæssige, og hvad der bedst kunne betale sig i længden at købe – og så kunne vi selv tænke lidt over tingene og vende tilbage.
Det syntes jeg var en god måde at finde vores Paller på, for vi fik meget mere indsigt i tingene end hvis vi bare havde læst os til det på nettet. Vi fik også en bedre oplevelse af virksomheden der forhandlede diverse paller, og vi fik en rigtig god aftale på plads, både i forhold til pris men også i forhold til levering og fremtidig samarbejdspartner.
Vi har nu fået leveret forskellige slags Tipa træemballage gennem et stykke tid, og vi har kun været tilfredse med både kvaliteten og med leveringen, pallerne bliver leveret til tiden, og skulle det hænde at vi løber tør, fordi vi ikke har fået bestilt nok paller, så er det meget nemt og hurtigt lige at få sendt en ekstra ladning paller eller trækasser.
Det at tingene bare kører, betyder også for mig som indehaver, at jeg kan koncentrere mig om andre ting, jeg ved at kommer jeg pludselig i bekneb for træemballage, kan jeg få det dagen efter.