Sjove wallstickers til vægge

Nu behøver børnene ikke længere selv at tegne på væggene, for man kan købe sjove og spændende wallstickers til diverse formål eller rum. Så er det et børneværelse til et lille barn der skal dekoreres, ja så kigger man jo efter hvad der findes inden for ens barn interesser – og er det lige dyr de er interesseret i så kigger man efter Wallstickers i kategorien dyr, og her er der rigtig mange sjove, søde og spændende wallstickers som man kan dekorere med. Jeg selv fandt en med en giraf med en abe der sad og holdt en ballon, den passede lige til min datter hun var vild med aber og andre dyr, men især den lille abe var hendes favorit, og det passede jo godt ind i alle de andre tøj aber hun havde liggende i sin seng.

Ud over diverse sjove og søde klistermærker til børneværelserne, så er der også mange spændende klistermærker til væg i en stue eller entre. Men i første omgang var det nu til pigeværelset der blev ordnet – men jeg må sige at jeg blev da meget inspireret da jeg var inde på smartstickers.dk og så deres mange forskellige former for wallstickers. Det er en nem måde at gøre en bolig indretning til en leg – og så er de wallstickers af en rigtig god kvalitet, så de også sagtens kan bruges andre steder som for eksempel i en badeværelse.
Det blive så mit næste projekt, at få sat lidt wallstickers op i badeværelset, så det også bliver lidt hyggeligt at være i, og jeg også lige præcist hvilke wallstickers der vil passe ind i mit badeværelse.
Det er en nem og billig måde at dekorere sine hvide vægge med – og så er wallstickers nemme at pille ned igen, hvis man lige vil have dem udskiftet med en anden, og da mange af deres wallstickers kun koster omkring 100 kr – så kan alle være med – og i skrivende stund, så kunne det da også være en sjov indflytningsgave til dem der lige er flyttet.